Kotisivut yritykselle tai yhdistykselle

Kotisivujen teko WordPress-julkaisujärjestelmällä

Digibyrå tarjoaa kattavasti tarpeesi mukaan kotisivut yritykselle, yhdistykselle tai kaupungille ja kunnille. Käytämme kotisivutoteutuksiin WordPress-julkaisujärjestelmää, joka mahdollistaa nykyaikaisimman tavan tehdä kotisivuja. WordPress on sekä näyttävä, että parhaiten hakukoneoptimoitavissa. Kun haluat kotisivut yritykselle tai mille tahansa taholle, joka haluaa näyttää ammattimaiselta, kannattaa toteutukseen valita WordPress. Ja tietenkin Digibyrå.

Verkkokauppa onnistuu myös

Wordpressin lisäosilla onnistuu myös nettikaupan toteutus. Ota vain rohkeasti yhteyttä ja kysyt lisää mahdollisuuksista. Se että julkaisujärjestelmänä toimii ketterä WordPress, ei sulje pois verkkokaupan mahdollisuutta. Päinvastoin, verkkokauppa voidaan tehdä näyttävästi sekä ennen kaikkea kunnolla optimoinnilla – eli se löytyy hakukoneista lähtökohtaisesti paremmin kuin monet muut verkkokaupat, joissa voi olla vaikkapa löydettävyyttä rajoittavia tekijöitä.

Verkkokauppa on yleensä tavallista sivustoa työläämpi, joten sen budjetointiin kannattaa varata enemmän rahaa. Verkkokaupan voi toteuttaa myös niin, että me teemme alustan valmiiksi ja asiakas syöttää itse sinne tuotteet ohjeistuksemme mukaan. Tällöin verkkokaupan kokonaiskustannukset saadaan hieman pienemmiksi. Tuotteiden syöttäminen on työlästä, mikäli tuotteita on paljon.

Wordpress kotisivut yksityisille tai yrityksille.

WordPress-kotisivut ja niiden hinta

Saat kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutettuna kustannustehokkaaseen hintaan. Hinta on siksi alhainen suhteessa moneen muuhun toteutukseen nähden, että sivujen teko WordPressillä on huomattavasti ketterämpää kuin useimmilla muilla julkaisujärjestelmillä. Meillä on myös monen vuoden kokemus Wordpress-kotisivujen toteutuksista, joten kotisivutuotanto onnistuu nopeasti. Silti saat aina näyttävät kotisivut halusi mukaan, sillä WordPress tarjoaa kattavasti erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa kotisivuja näyttävästi. Kotisivujen hinta muodostuu aina tarpeen mukaan – kuinka laajan sivuston haluat ja haluatko ne samalla myös optimoida.

Kysy siis kotisivujen hinta meiltä ja muista kertoa tarkkaan, millaisia kotisivuja olet vailla. Meiltä saat aina edullisen toteutuksen tarpeeseen nähden. Halusitpa sitten laajat tai kompaktimmat sivut.

Miksi saat kotisivut helposti?

 

Digibyrå omaa niin pitkän kokemuksen kotisivujen suunnittelusta, että meidän toteuttamana kotisivut ovat julkaisukelpoiset nopealla aikataululla. Sinun ei tarvitse muuta kuin briiffata meidät hyvin siitä, mitä haluat kotisivujen edustavan. Kun sivuston tavoitteet ja toimivuus ovat kunnolla selvillä, meidän on helppo jatkaa toteutuksen parissa. Toki autamme asiakkaitamme selvittämään kotisivujen tavoitteet ja selättämään mahdolliset toiminnallisuuden haasteet. Sinun ei siis tarvitse kaikkea tietää, kunhan osaat kuvailla meille, minkälainen sivuston yleisilmeen pitäisi olla.

Joka tapauksessa saat kotisivut helposti, koska meillä on WordPress-toteutuksista pitkän kokemuksen tuottama osaaminen ja näkemys.

Miksi saat kotisivut edullisesti juuri meiltä?

 

Meiltä tilatut kotisivut ovat aina edulliset – niiden laajuudesta riippumatta – sillä veloitamme vain tehdyistä töistä. Digibyrån kautta tilatessa et maksa turhasta. Maksat vain siitä, että teemme sinulle kotisivut tarpeesi mukaan. Meillä ei ole turhia välikäsiä tai yllätyskuluja – on vain nopea mutta tyylikäs toteutus. Tämän avulla syntyy kotisivut edullisesti.

Kotisivujen suunnittelu ilman piilokuluja

Kuten todettua, veloitamme vain tehdyistä töistä, emme joutavista asioista. Kotisivujen suunnittelu tehdään dynaamisella otteella ja koko tuotanto pyrkii virtaviivaisuuteen. Siksi saat kotisivut helposti ja edullisesti sekä kotisivujen suunnittelu on tehty johdonmukaisesti – räätälöidysti tarpeesi mukaan. Et maksa turhasta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi. Räätälöidään palvelut juuri sinun tarpeiden mukaan ja tehdään sivusto toiveiden ja suunnitelman mukaan. Kannattaa kuvailla tarve mahdollisimman tarkkaan, jotta hinnoittelun määrittäminen onnistuu meiltä mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Mahdolliset lisätoiminnallisuudet saattavat tuoda paketille lisähintaa, verkkokauppa on myös erikseen hinnoiteltavat kokonaisuus, koska suunnitteluun ja tekemiseen kuluu enemmän aikaa.

Sillä ei ole väliä, vaikka et tietäisi kaikkien toiminnallisuuksien nimityksiä, tai miten joku tarpeistasi teknisesti toteutetaan. Sitä varten me olemme sivustoasi tekemässä, että pystymme tarjoamaan juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevat kokonaisuudet kotisivuillesi.

Usein kysyttyä

Annamme nettisivujen löydettävyyteen ja parempaan suoritukseen liittyen vastauksia blogissamme:

Olemme Digibyrå

Digibyrå koostuu kahdesta digialan asiantuntijasta.

Ketterä organisaatiorakenne takaa sen, että asiakkaitamme laskutetaan kevyesti. Siksi edullinen websuunnittelu tai hakukoneoptimointi kuuluvat palveluihimme olematta pelkkää markkinointipuhetta. Käytössämme on kattava verkosto digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Lue lisää