Google-näkyvyys kuntoon – top 5 vinkit

Yrityksen sivujen näkyvyys Googlessa on tärkeä seikka bisneksen pyörittämisen suhteen, ainakin useimmilla toimialoilla. Mikäli yrityksen sivuston näkyvyys Googlessa on todella heikkoa luokkaa, ei voi odottaa asiakkaitakaan siltä suunnalta, eli hakukonejätin haun kautta. Voit panostaa Google-näkyvyyteen niin mainonnalla, kuin hakukoneoptimoinnin avulla.

Näkyvyys Googlessa paranee huomattavasti näillä vinkeillä. Mikäli tarvitset apua vinkkien käyttöönotossa, autamme mielellämme sinua laittamaan yrityksen näkyvyys Googlessa kuntoon.

Google-näkyvyys: vinkki nro 1

Kasvata sivustosi tunnettuutta verkostoitumalla tarpeeksi kattavasti. Google arvottaa sivuja hyvin paljon viittaavien linkkien mukaan. Eli kun sivuihisi viitataan muualla netissä, on luonnollinen sivujen näkyminen Googlessa huomattavasti helpompaa. Ilman kunnollista ulkoista linkitystä sivustoosi, on hyvä sijoittuminen hankalampaa. Ainakin kilpailluilla hakutermeillä.

Lue täältä lisää siitä, miten parantaa näkyvyyttä Googlessa linkkiprofiilin avulla. Kyllä, linkkiprofiilia voi itse myös yrittää parantaa. Kunhan muistat pitää homman mahdollisimman luonnollisena.

SEO-alan ammattilainen Matthew Barby teki hiljattain tutkimustyötä sivustoon viittaavien linkkien merkityksestä sivuston sijoittumiseen liittyen. Kyseinen case study antoi todella merkittävää tietoa linkkien merkityksestä, otanta oli miljoona urlia Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla.

Katso Matthew Barbyn tulokset täältä.

Laita Google-näkyvyys kuntoon – lue lisää siitä miten saada yritykselle näkyvyyttä

Google-näkyvyys: vinkki nro 2

Google-näkyvyyden lisääminen on todennäköisempää, jos sivuston tekninen suoritus on hyvää luokkaa. Teknisesti sivusto performoi hyvin silloin, kun sen latausajat ovat nopeat ja tekninen toteutus ei riko Googlen asettamia yleisiä laatuvaatimuksia. Sivuston nopeus ja muu tekninen suorittaminen kannattaa laittaa kuntoon. Googlen laatukriteerejä on monia, kannattaa lukea blogistamme tarkemmin lisää niistä. Sivuston latausajat ovat yksi entistä tärkeämpi seikka, kun Google arvottaa sivustoasi hakutuloksissa.

Google-näkyvyys: vinkki nro 3

Hakukoneoptimoinnin lisäksi kannattaa toki myös satsata hakusanamainontaan eli maksettuihin hakutuloksiin Google-haussa. Optimoinnilla saat tietenkin ne ilmaiset kävijät sivustollesi, joten se on kustannustehokas tapa. Hakusanamainonta kuitenkin varmistaa näkyvyytesi Googlessa. Voit ottaa todella kattavasti erilaisia hakutermejä huomioon. Näin varmistat, että maksetulla mainonnalla saat yrityksen sivujen näkyvyyttä paremmin esille esimerkiksi niillä sanoilla, joita luonnolliset sijoitukset eivät vielä tarjoa.

Google-näkyvyys: vinkki nro 4

Google-haku nojaa sisältöön – näkyvyys on rutkasti helpompaa kun luot paljon sisältöä sivustollesi. Mikäli jo mietit, miten saada yritykselle näkyvyyttä, olet todennäköisesti oikeilla jäljillä. Sinulla on luontainen ajattelu yrityksen näkyvyyden laajentamista kohtaan, joten todennäköisesti uskot myös laadukkaaseen sisältömarkkinointiin. Laadukas sisältö taas Googlen puolella tarkoittaa myös kattavaa. Luo siis paljon sisältöä ja relevanssia. Käsittele biosneksesi kannalta merkittäviä asioita ja pyri menemään todella syvälle. Näin parannat mahdollisuuksia näkyvyyden suhteen.

Teimme artikkelin siitä, miten sivujen näkyminen Googlessa onnistuu paremmin sisällön avulla. Lue kyseinen artikkeli täältä.

Google-näkyvyys: vinkki nro 5

Mikäli edellä mainitut asiat eivät tunnu sinulle luontevilta, kannattaa ottaa yhteyttä optimoinnin ammattilaisiin. Me autamme mielellämme sinua sivustosi näkyvyyden kanssa. Jos siis mietit miten saada näkyvyyttä Googlessa, etkä ole lainkaan varma, pystytkö sitä saamaan vinkkejämme toistaen, ota huoletta meihin yhteyttä. Tarjoamme SEO-palveluita niin konsultoinnin kuin varsinaisen tekemisenkin merkeissä.

Muista että samat säännöt pätevät kaikille sivuston ylläpitäjille, pohditpa sitten miten saada blogille näkyvyyttä tai yrityksen tai yhdistyksen nettisivuille. Toivottavasti artikkeli oli hyödyllinen, lue lisää hakukoneoptimointiin ja Google-näkyvyyden paranteluun liittyen SEO-blogistamme.